Tema
Debat

Status over godkendte installatørvirksomheder på Sikringsguiden.dk

19. okt. 2020
Antallet af F&P-registrerede installatørvirksomheder er højt, men vi har plads til mange flere – jo flere virksomheder, der er at vælge imellem, des større valgfrihed og deraf bedre sikring generelt i danske virksomheder.

Forsikringsselskaberne kræver, at der skal benyttes certificerede installatørvirksomheder, der er F&P-registrerede, når der installeres og repareres på indbrudssikringen i virksomheden.

Selskaberne har tillid til, at arbejdet udføres efter aftalte regler, og at arbejdet gennemføres håndværksmæssigt korrekt. Dette kontrolleres årligt af 3. part – nemlig et certificeringsorgan.

Tidligere stod F&P for kontrol af fx alarmanlæg i virksomheder, ligesom den enkelte installatør indsendte kursusbevis til F&P efter bestået eksamen. Nu er installatørvirksomhederne ISO 9001 certificeret med styr på kvalitetsstyring og de relevante kravspecifikationer, installatørvirksomhederne kontrolleres af uvildig 3. part og registreres hos F&P - og det virker.

I dag har F&P registreret følgende:

Fagområde Antal virksomheder
AIA-installatør 158
TVO-installatør 83
ADK-installatør 63
Mekanisk installatør med speciale  
-Låseenheder 45
-Gitre, pladeskabe 30
-Sikringsglas 15
-Værdiopbevaringsenheder 37

 

Flere virksomheder har flere fagområder, hvilket gør det lettere for kunden at vælge et firma med de samlede ønskede kompetencer og fagområder i stedet for flere.

Kontakt


Forsikring og Forebyggelse

Søren Kjeldmand

Chefkonsulent
+45 41 91 91 56
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.