Tema
Debat

Få bedre brandsikkerhed ved brug af batteridrevne produkter

17. dec. 2020
Forsikring & Pension sætter i en ny vejledning fokus på forebyggelse af brand og driftsstop i batteridrevne produkter og maskiner. Elektriske produkter og maskiner er en hjælp for mange virksomheder og mennesker i deres hverdag. Der er dog en risiko for, at produkterne kan være anledning til at starte en brand, det gælder især under opladning, men slidte og dårligt vedligeholdte elektriske produkter kan også selvantænde. Vejledningen giver gode råd til virksomheder for at undgå skader.

Vejledningen indeholder anbefalinger, der begrænser risikoen for skader. Indretning af ladeområder er beskrevet - suppleret med tegninger, der angiver afstandskrav. Der er gode råd til service, drift og vedligehold af batteridrevne produkter og maskiner, der vil være med til at sænke risikoen. Vejledningen omfatter produkter og maskiner med genopladelige batterier - uanset type samt åbne og lukkede batterier.

F&P-vejledningen er i PDF-format og kan downloades fra Sikringsguiden.dk. Råd og anbefalinger fra vejledningen er samlet i et overskueligt fakta-ark. Fakta-ark og tegninger for indretning af ladeområder kan tilsvarende frit downloades fra Sikringsguiden.dk.

Alt materiale kan findes her


Kontakt


Christina Østergaard

Ingeniør
+45 41 91 91 42
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.