Tema
Debat

Undgå indbrud i din bolig – relancering af StopIndbrud.dk

3. apr. 2020
Sikringsguiden.dk har fået en ’lillesøster’ - StopIndbrud.dk. F&P leverer nu viden om sikring til de professionelle aktører og virksomhedsejere på Sikringsguiden.dk og til borgere, der bor i hus eller lejlighed, på StopIndbrud.dk. Få de gode råd til indbrudssikring og undgå indbrud.

Selvom det går fremad, så er Danmark stadig plaget af indbrud. De sidste 15 år er der begået flere end 30.000 indbrud pr. år. Sammenlignes indbrudstallene i Danmark med vore nabolande, så ser billedet ikke muntert ud. Danmark har nemlig stadig langt flere indbrud, end de har.

Det kan man se på det nye StopIndbrud.dk. Men den kedelige statistik kan vi gøre noget ved. Få gode råd til, hvad man selv kan gøre for at undgå, at man får besøg af tyve, og ens ting bliver stjålet. Test dit hjem og find de steder, som frister indbrudstyvene.

Podcasts
F&P lancerer podcasts på siden. Vi ønsker, at vores råd kommer ud til flest mulige borgere, og podcasts kan være med til - på en anderledes måde - at kommunikere opmærksomhed på indbrudsrisiko, politiets opklaringsarbejde ved indbrud og det helt store problem; hæleri.

Nyt interaktivt Danmarkskort
På et interaktivt Danmarkskort kan man i hver enkelt kommune finde indbrudstallene de seneste fire år og se, hvor mange sigtelser politiet foretager.

Se ny hjemmeside her


Kontakt


Forsikring og Forebyggelse

Søren Kjeldmand

Chefkonsulent
+45 41 91 91 56
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.