Tema
Debat

Temadag om samarbejde på et brandsted

For beredskaber og skadeservicevirksomheder

Temadagen har fokus på samarbejdet på brandstederne, så der sker en hurtig og effektiv indsats, fx opsuge slukningsvand, afdække truede genstande og midlertidig reetablering af bygningskonstruktioner.

 

Deltagerne får opdateret deres viden om godt samarbejde på skadestedet samt mulighed for at drøfte cases og dilemmaer i forbindelse med følgeskadebekæmpelse.

 

En hurtig og effektiv indsats i forbindelse med brandslukning og den efterfølgende skadesbegrænsning er med til at hjælpe skadelidte hurtigt tilbage til hverdagen. Der har i snart 50 år eksisteret et samarbejde mellem forsikringsbranchen og de relevante interessenter om, hvordan følgeskader efter brand kan bekæmpes hurtigt og effektivt. Det er en succesfuld ordning, der minimerer skadeomfanget.

 

F&P, Servicebranchens Arbejdsgiverforening, Danske Beredskaber, Rigspolitiet og Beredskabsstyrelsen afholder i samarbejde to temadage om følgeskadebekæmpelse efter brand for redningsberedskabernes indsatsledere og operative ledere samt skadeservicevirksomhedernes ledere.

 

Temadagene afholdes:

 

  • Onsdag den 6. november 2019 på Scandic i Ringsted
  • Torsdag den 12. december 2019 på Scandic i Herning

 

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.