Tema
Debat

Statistik over godkendte produkter på Sikringsguiden.dk

1. sep. 2020
Antallet af F&P-registreret produkter er stødt stigende, men vi har plads til mange flere – jo flere produkter der er at vælge imellem, dets lettere er det at tilpasse sikringen i virksomheden.

Forsikringsselskaberne kræver, at der skal benyttes F&P-registrerede sikringsprodukter, når der installeres og repareres på sikringen i virksomheden.

F&P-registrerede sikringsprodukter er produkter, der har relevans for forsikringsselskaberne og lever op til minimumskravene i sikringsniveauerne.

I 2015 blev der registreret i alt 149 mekaniske sikringsprodukter, og i dag er tallet steget til 212 mekaniske sikringsprodukter.

Ligeledes er antallet på de registrerede AIA-produkter steget. Der blev i 2015 registreret 674 produkter, som i dag er steget til 835 AIA-produkter.

Der ses her en stigning på 42 % på de mekaniske produkter og 25 % på AIA-produkterne.

Vi ser altså en positiv udvikling for registrerede produkter, hvilket er rigtig godt. Det giver også kunderne større mulighed for at vælge produkter samt tilpasse sikring.

Det er producentens eget ansvar at vedligeholde informationer om sine produkter på Sikringsguiden.dk– dog udsendes der, fra Sikringsguiden.dk, en reminder 3 mdr. før produktet udløber. Ved certifikatudløb flyttes produkterne til listen over udgåede produkter.

Man kan altid logge ind på Sikringsguiden.dk og tjekke op på egne produkter, herunder i forhold til udløbsdato på certifikaterne, hvor længe har man haft produktet registreret, hvilke produkter der er registreret mm.

Kontakt


Forsikring og Forebyggelse

Søren Kjeldmand

Chefkonsulent
+45 41 91 91 56
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.