Tema
Debat

Sikringsguiden.dk har fået ny back-end

Sikringsguiden.dk har fået ny back-end, der giver en bedre brugeroplevelse samtidig med, at driften optimeres og registranters sikkerhed styrkes.

 

Sikringsguiden.dk har været i luften i snart to år til stor tilfredshed for brugerne. Virksomheder, der producerer og leverer sikringsprodukter samt installatører der leverer en bred vifte af sikringsydelser.


Derfor har det været naturligt for os at få løftet den bagvedlæggende infrastruktur med op i samme brugervenlige univers som Sikringsguiden.dk


Back-end eller sagt på en anden måde ’maskinrummet’, hvor registranter kan opdatere oplysninger om deres produkter eller virksomhed på Sikringsguiden.dk har fået en mere intuitiv opbygning.

 

Nu bliver registranten guidet igennem de ændringer eller opdateringer, man ønsker at foretage. Det har vi gjort ved dels at tilføje flere forklarende informationsfelter samt ved at gøre de vigtigste felter for ’krævede’, -og på den måde lettes sagsbehandlingen for både registrant og Forsikring & Pension.


Større sikkerhed
Den nye Back-end anvender Microsoft Azur to-faktor godkendelse.

 

 

Det betyder at både nye som eksisterende registranter, første gang de logger på Sikringsguiden, vil blive oplyst om at adgangskoden er udløbet og derfor skal registrere sig enten via mail eller et telefonnummer, som derefter blive brugt til godkendelsen.

 

Sikringsguiden.dk


Kontakt


Forsikring og Forebyggelse

Søren Kjeldmand

Chefkonsulent
+45 41 91 91 56
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.