Tema
Debat

Revideret kravspecifikation for vagtvirksomheder

6. jan. 2023
Kravspecifikationen for Vagtvirksomhed er blevet revideret og ligger nu tilgængelig på Sikringsguiden i version januar 2023.

I samarbejde med SikkerhedsBranchen, TEKNIQ Arbejdsgiverne, Vagt- og SikkerhedsIndustrien og Rigspolitiet har Forsikring & Pension revideret kravspecifikationen for Vagtvirksomheder.

 

Ændringerne i kravspecifikationerne er hovedsageligt sproglige opdateringer og harmonisering med de senest opdaterede kravspecifikationer. Men et par nedslagspunkter er fx, mulighed for multi-site certificering er udgået, fremover skal hver virksomhed certificeres særskilt. Krav om halvårlig kontrol af straffeattest ændres til årlig.

 

Kravspecifikation kan med virkning fra januar 2023 anvendes ved certificering af Vagtvirksomheder.

Såfremt der er mindre end 12 måneder til førstkommende recertificering, har Vagtvirksomheden mulighed for at blive certificeret efter den tidligere kravspecifikation og herved oppebære deres registrering til den dernæst efterfølgende recertificering – maksimalt tre år.

 

Tilmeld dig til webinar og bliv helt opdateret

18. januar 2023 kl. 14.00-15.00 vil Per Wulff Flatau, vicedirektør i SikkerhedsBranchen gennemgå revisionen af kravspecifikationen, og F&P er ligeledes til stede for at svare på eventuelle spørgsmål.

 

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til info@sikkerhedsbranchen.dk hvori du skriver dit navn, hvilken virksomhed du repræsenterer samt mærke din mail ”Vagt”

Kontakt


Forsikring og Forebyggelse

Søren Kjeldmand

Chefkonsulent
+45 41 91 91 56
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.