Tema
Debat

Obligatorisk kursus i mekanisk indbrudssikring

31. maj. 2021
Installatørvirksomheder, der vil være certificeret til mekanisk indbrudssikring og anvendt til forsikringsopgaver, skal huske at samtlige involverede medarbejdere skal have gennemført grundkurset senest ved udgangen af maj 2023.

I F&P Kravspecifikation for mekanisk installatørvirksomhed, der beskriver krav til installatørvirksomheder for mekanisk indbrudssikring, er krav til uddannelse af medarbejdere beskrevet. Udover de speciale relevante kurser er der også krav om, at alle medarbejdere, der sælger, projekterer, installerer, monterer, servicerer og vedligeholder produkter skal have gennemført det mekaniske grundkursus ”Mekanisk indbrudssikring”.

 

På kurset lærer kursisterne udover grundlæggende mekanisk sikring, om forsikringsselskabernes erfaringer og krav til mekanisk sikring, herunder den vigtige installationserklæring.

 

Mekanisk indbrudssikring (AMU kursus 48354) er et 2-dages kursus, der udbydes af TEC i Ballerup. Pt. er der udbudt kursus i juni og oktober 2021 og fortsat ledige pladser.

Læs mere


Kontakt


Forsikring og Forebyggelse

Søren Kjeldmand

Chefkonsulent
+45 41 91 91 56
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.