Tema
Debat

Flere certificeringsorganer på sikringsområdet

14. apr. 2021
Installatører og sikringsprodukter, der skal være med til at opfylde erhvervsvirksomheders sikringskrav fra forsikringsselskaberne, skal være certificeret og registreret på Sikringsguiden.dk. Nu er der flere i markedet og dermed endnu nemmere at finde et certificeringsorgan.

Erhvervsvirksomheder skal opfylde et sikringskrav, der stilles af deres forsikringsselskab. Det kræver pålidelige sikringskomponenter i installationerne udført af kompetente installatører samt hurtige og effektive vagter.

Sikringskomponenter skal være testet og godkendt efter en produktstandard, der er anerkendt af forsikringsbranchen i Danmark. Installatørvirksomheder og vagter skal være certificeret efter ISO 9001 sammenholdt med en F&P kravspecifikation.

Før produkter og installatører/vagter kan registreres på Sikringsguiden, skal de certificeres af et akkrediteret certificeringsorgan. Forsikring & Pension har opdateret listen med certificeringsorganer på Sikringsguiden.dk.

Vær opmærksom på at listen på Sikringsguiden.dk ikke er udtømmende samt altid at sikre, at certificeringsorganet er akkrediteret til virksomhedens behov.

Kontakt


Forsikring og Forebyggelse

Søren Kjeldmand

Chefkonsulent
+45 41 91 91 56
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.